طرح حذف تدریجی قند چغندر

طرح حذف تدریجی قند چغندر

مضرات مصرف قند چغندر 

1_ سركوب سیستم ایمنی بدن.

2_ بر هم زدن تعادل املاح در بدن.

3_كاهش تمركز، بد خلقی و افزایش اضطراب.

4_ كاهش انعطاف پذیری و عملكرد بافتها.

5_ افزایش سطح تری گلیسریدهای خون.

6_ سبب فقر مس و كروم میشود.

7_ تداخل در جذب كلسیم، منیزیم و پروتئینها.

8_ پیری زود رس.

9_ پوسیدگی دندانها و بیماریهای لثه ای.

10_ افزایش چاقی، كلسترول خون و فشار سیستولیك قلب.

11_ كاهش ویتامین E در خون.

12_ كاهش هورمون رشد.

13- كاهش توانایی عملكرد آنزیمها.

14- كاهش ظرفیت یاد گیری - كاهش عملكرد حافظه.

15- بر هم زدن تعادل هورمونها.

16-نقش در ابتلا به بیماری دیابت

17- سرگیجه و خواب آلودگی.

18- شكر یك ماده اعتیاد آور است.

19- كاهش پایداری عاطفی.

20- میتواند موجب یبوست و یا واریس گردد.

21- میتواند منجر به سرطان پروستات، پستان، تخمدانها و روده گردد.

22- افزایش بیماریهای قلبی - عروقی.

23- سردرد و میگرن.

24- افزایش هورمون استروژن در مردها.

25- افسردگی.

26- میتواند مانند الكل ایجاد مسمومیت كند.

27- باعث افزایش سطح دوپامین، سروتونین و نوراپی نفرین در خون میگردد.

28- میتواند ایجاد سنگ صفرا و سنگ كلیه كند.

29- میتواند آسم و یا آلرژی ایجاد كند.

30- میتواند به ساختار DNA آسیب وارد سازد.

نظرات بازدیدکنندگان